Szef Kuchni Poleca

Szef Kuchni Roman Kobielus poleca:

 

Przystawki

Carpaccio z langustynek serwowane z arbuzem, świeżym ogórkiem oraz odrobiną kolendry             

 

Sałatka z łososiem

jarmuż, szparagi, granat, truskawki, szalotka, sos orientalny                                               

 

Zupa

Krem ze świeżych szparagów z orzechami prażonymi i nasionami Chia 

                                   

Dania główne

Tomahawk stek Angus

Jest to specjalna odmiana cięcia steka cote de boeuf (czyli sezonowanego antrykotu) z zachowanym dłuższym żebrem, ułatwiającym przewracanie steka podczas grillowania lub smażenia. Dodatkowo tkanka łączna przy kości podczas obróbki cieplnej dodaje mięsu walorów smakowych.

 

Deser

Krem z marakui przełożony kruchym ciasteczkiem czekoladowo-orzechowym oraz karmelizowanymi orzechami                           

Tło: 
http://dworswietoszowka.pl/sites/default/files/default_images/bg1_1.jpg

Promocje:

Oferta

Sylwester